Particulier

Iedereen verwacht tegenwoordig dat je een computer, laptop of tablet hebt om online alles te kunnen regelen. Omdat al je zaken via internet gaan, ben je ook steeds interessanter voor online boeven, ook wel hackers genoemd. Wij proberen het dit soort boeven zo moeilijk mogelijk te maken! Wij zorgen er namelijk voor dat je computer altijd veilig onze winkel verlaat: nieuw of na een reparatie. Zo houd je de hackers zo lang mogelijk buiten de deur met onze hulp!

Spyware, adware en virussen

Handig! Een korte uitleg over deze termen: spyware is software die je bespioneert. Ze proberen je wachtwoorden en bankgegevens te stelen. Adware heeft als doel je veel, heel veel ongewenste reclame te laten zien. Een virus merk je vrijwel direct: het doel van een virus is namelijk je computer te verwoesten. Wij kunnen deze ongewenste indringers op afstand houden. Kom langs in de winkel of geef een belletje en informeer eens naar de mogelijkheden.

Vragen of problemen

Er gaat iets mis, en dat natuurlijk altijd op het verkeerde moment! Vervelend, maar gelukkig zijn wij er voor je. Je kunt van maandag t/m zaterdag altijd bij ons terecht in de winkel, maar bellen is soms sneller. We kijken even met je mee - via onze hulp op afstand - en kunnen je probleem vaak direct oplossen.

Verrassingen?

We vinden het leuk om je te verrassen, met onze snelle service, toffe oplossingen en eerlijke prijzen. Door duidelijke regels voorkomen we de minst leuke verrassing, namelijk ‘de achteraf verrassing’. Komen de kosten boven de 65 euro? Dan bellen we eerst even met je! Zo maken we bij al onze werkzaamheden duidelijke afspraken en blijven we allemaal vrolijk.