Zakelijk

Van briefjes naar tablets, van floppy’s naar de cloud, van vaste werkplekken naar flexwerken en ga zo maar door. In 10 jaar tijd is er veel veranderd, waarschijnlijk ook binnen uw bedrijf. Maar moet u als bedrijf direct al deze veranderingen doorvoeren? Met deze overwegingen helpen wij u graag. De meeste adviezen geven wij u uit praktijkervaring! We hebben al een brede en tevreden zakelijke klantenbase.

Alles onder 1 dak

De Computer Dokter is onderdeel van Digital Natives, waar S-Telecom en Skrepr ook onder vallen. Zo hebben wij alles onder 1 dak. Indien u een proces online wilt automatiseren, regelen wij dit voor u en schakelen onze collega’s van Skrepr in. Ook op mobiel gebied zijn wij er voor u, want onze collega’s van S-Telecom staan ook voor u klaar! Met 1 contactpersoon houden we de lijntjes kort en de communicatie duidelijk.

SLA

In de meeste gevallen sluiten wij met onze zakelijke klanten een SLA (service level agreement) af. Hierin leggen we aantal zekerheden voor u vast. Ook krijgt u toegang tot onze 24/7 support. Ik kom graag eens vrijblijvend bij u langs om de opties te bespreken.

Exchange

Natuurlijk wilt u overal toegang hebben tot uw mail, agenda, contactpersonen, taken, notities en herinneringen. Dit regelen we voor u! Vanaf slechts 6,95 per maand maakt u al gebruik van deze dienst! Ook hoeft u niet meer wakker te liggen van back-uppen van de mail, want dit doen wij zonder meerprijs!

VoIP

Bellen over internet (VoIP) kan soms wel tot 50% van de huidige telefoonkosten besparen. Daarnaast heeft VoIP veel opties die momenteel heel handig zijn. Het opnemen van gesprekken, keuzemenu’s instellen, automatische voicemail afspelen, welkoms- en geslotenberichten afspelen, enz. Overgaan op VoIP bespaart u ongetwijfeld kosten en door een kleine verandering wordt uw bedrijf een stuk professioneler!